Goede slotfase helpt CB1 aan punt tegen Driebergen

SONY DSC

Dankzij een goede tweede helft heeft Cobu Boys 1 een gelijkspel overgehouden aan de oefenwedstrijd tegen Driebergen. De wedstrijd eindigde in 2-2. Bert de Ruiter maakte het volgende verslag.

Zaterdag werd onze wedstrijd tegen ’t Gooi op het laatste moment afgelast vanwege de winterse omstandigheden. Dan vanavond maar even oefenen tegen derdeklasser FC Driebergen. In de 5e minuut moet Sander van Andel voor het eerst handelend optreden, hij verwerkt een schot tot corner. Even later zijn wij aan de beurt en zien we Damion Dekkers op aangeven van Lambert Bax voorzetten op Robin van den Brom, die naast kopt.

Na een geweldige pass van Leroy Baum schiet Robin in 16e minuut over. Een minuut later staat het plotseling 1-0 als Driebergen via een speler van Cobu Boys weet te scoren.

In de 24e minuut redt Sander schitterend, waarmee hij een 2-0 achterstand voorkomt.

In de rust vervangt Victor Bongers onze Sander en zien we Boris Bunnik, Nahib Hamidi en Dennis van Westerlaak het veld betreden. In de 2e helft scoort Driebergen in de 53e minuut de 2-0 en lobt Wessel de bal 2 minuten later naast.

Driebergen krijgt in de 60e minuut een geweldige kans. Gelukkig voor ons weet de spits van Driebergen vanaf een meter voor de doellijn over te schieten. Even later is er een mooie kans voor Damion, hij schiet echter over. In de 70e minuut schiet Wessel na een mooie actie ook over. Cobu zet hierna door en voert de druk op. Wessel schiet in de 79e minuut net naast. Een mooie steekbal van Damion verdient ook meer, maar helaas kan Dennis er net niet bij.

De verdiende goal valt in de 85e minuut. Wessel zet goed door en krijgt de bal even later terug van Robin, waarna hij hard uithaalt: 2-1.

Even daarna geeft Wessel op Damion, die voorzet op Robin die de verdiende gelijkmaker in kopt, 2-2. Dit is ook de einduitslag. Een goede 2e helft met veel inzet en passie. Vol vertrouwen gaan we zaterdag de wedstrijd in tegen BZC ’13.