CB1 is klaar voor kraker tegen ‘t Gooi

SONY DSC

De hoofdmacht van Cobu Boys lijkt klaar voor het tweede deel van de competitie. Dit weekend rekenden de manschappen van Bert van den Brom overtuigend af met FZO uit Zeist: 5-2. Bert de Ruiter was onze verslaggever ter plekke.

Vandaag oefenen we tegen FZO uit Zeist. Wij staan aan kop in de 4e klasse F, zij staan bovenaan in de 4e klasse G. Dit kan een leuke pot worden….

In minuut 19 komen we op voorsprong als Angelo Kramers op Robin van den Brom passt, die keurig raak schiet, 1-0. In de 36e passt Robin op Damion Dekkers, die Angelo Kramers in stelling brengt: 2-0.

Vlak voor rust speelt Robin op Damion, die geweldig uithaalt: 3-0. Na dit werelddoelpunt gaan we de rust in.

In de tweede helft zien we in de 52e minuut Robin voorgeven op Dennis van Westerlaak, die Damion de 4-0 laat scoren. Het wordt 6 minuten later 5-0 als Robin op aangeven van Damion het net wederom weet te vinden.

In de 75e minuut scoort FZO na een geweldige vrije trap 5-1. In minuut 80 wordt het zelfs 5-2. We speelden vandaag een puike pot. Wat wil je ook na zo’n intensief trainingskamp waar alles op zijn plek viel. Met een goed gevoel gaan we volgende week aan de bak tegen de nummer 2,  ’t Gooi.