CB 1 haalt uit tegen buurman HVC: 8-2

Het eerste van Cobu Boys heeft buurman HVC donderdag in een vriendschappelijke wedstrijd met 8-2 verslagen. In de tweede helft maakten de mannen van Bert van den Brom het verschil. Bert de Ruiter maakte het volgende verslag.

Onder de bezielende leiding van Baktosh Doroni oefenen we vanavond tegen onze buurman HVC. In de 10e minuut scoort Wessel Schmidt. Droog schiet hij de bal in de rechterhoek,1-0. 4 minuten later is het alweer gelijk als HVC de 1-1 in de linkerbovenhoek schiet.

In de 17e minuut staat het na een eigen doelpunt van HVC 2-1. Via Wesley Lans en Robin van den Brom rond Dimitri van Dam een minuutje later koelbloedig af en is het 3-1. Met deze 3-1 voorsprong gaan we rust in.

In de 2e helft weet HVC in de 49e minuut met een mooie aanval te scoren, 3-2. We zitten in 56e minuut als via een aanval van Robin en Boris Bunnik (f0t0) door Wessel de 4-2 wordt ingetikt. Even daarna staat het 5-2 na een mooie aanval van onze boys. Het is Boris die op de goede plaats staat en scoort. In de 68e minuut zien we vanaf links Dimitri vrijkomen en keurig afgeven op Damion Dekkers, 6-2. Even later is het wederom Dimitri die vanaf links op maat afspeelt op Boris. Boris schiet fraai de 7-2 binnen.

SONY DSC

In de 73e minuut geeft Wessel op Damion die er 8-2 van maakt. Dit is ook de einduitslag. Na de teleurstellende wedstrijd van afgelopen zaterdag kunnen we stellen dat we er vandaag weer stonden. Complimenten dus voor de getoonde inzet en strijd.