CB 1 houdt lang stand tegen derdeklasser Hoevelaken

Het eerste elftal heeft zijn tweede oefenwedstrijd met 1-0 verloren. De mannen van Bert van den Brom hielden dinsdag lange tijd stand tegen derdeklasser Hoevelaken, maar door een tegentreffer in de 81e minuut ging de hoofdmacht van Cobu Boys toch nog met 1-0 onderuit. Bert de Ruiter maakte het volgende verslag.

In deze tweede wedstrijd na de winterstop oefenen we tegen Hoevelaken. Zij staan 5e in de 3e klasse, wij bovenaan in de 4e klasse. We spelen een goede 1e helft, zijn gelijkwaardig aan onze tegenstander en gaan rusten met een 0-0 stand.

In de 81e minuut weet Hoevelaken te scoren. Onze wederom vandaag weer goed keepende Sander van Andel is kansloos als de bal door Hoevelaken strak in de linkerhoek wordt ingeschoten. Gezien het vertoonde spel van onze tegenstander in deze 2e helft een verdiend doelpunt. We verliezen weliswaar met 1-0, maar weten natuurlijk ook dat we vandaag niet op volledige oorlogssterkte waren door het ontbreken van enkele ‘dragende’ spelers zoals Wesley Lans, Wessel Schmidt en Mehmet Ackan. Conclusie is

SONY DSC

dan ook dat we het volste vertrouwen houden in goede resultaten voor de komende wedstrijden en competitie.