Helden Cobu Boys verbijten de kou in Soest

CB_LOGO_CONCEPT-01Ze verbeten de bittere kou en toonden zich echte kerels: ons 45+ team scoorde afgelopen vrijdag niet, maar wel werden er op het terrein van SO Soest drie gelijke spelen over de streep getrokken. Hieronder volgt het verslag.

Na een zwaar trainingsprogramma mochten we aantreden tegen CJVV op het kunstgrasveld van Soest. Deze wedstrijd speelden we 0-0, dus één punt in de knip.

De tweede wedstrijd werd op een zeer moeilijk bespeelbaar veld gespeeld tegen Bunnik. Ook dit duel eindigde in een 0-0 stand, waarmee we ons puntenaantal verdubbelden.

Na een korte pauze met een temperatuur van -3 was het geen pretje om weer te beginnen, maar als echte bikkels betraden we het veld. De derde wedstrijd, tegen Vermeer United, liep helaas niet goed af. We verloren met 0-3.

In de laatste wedstrijd keepte Dennis van Diermen alsof zijn leven ervan afhing. Alle schoten van Soester Hoogt 2 ranselde hij uit zijn duel. Daardoor bleef het 0-0.

Volgende week zaterdag, op 17 december, treden onze 45+ helden aan tijdens het Kalkoentoernooi, dat om 13.00 uur begint op Sportpark Zielhorst.

Leave a Comment

(required)

(required)