Clubhelden (4): Danny Broodkoorn

danny-broodkoornNaam: Danny Broodkoorn.

Leeftijd: 48.

Werk: Treindienstleider bij Prorail.

Hoe en wanneer ben je ooit bij Cobu Boys terechtgekomen? Ik ben 12 jaar geleden bij de Cobu Boys terecht gekomen toen mijn zoon Ryan bij de kabouters ging spelen.

Zijn er nog andere familieleden actief binnen de club? Mijn zoon Ryan Broodkoorn, speler van de B1.

In welk elftallen heb je gespeeld?   Bij Cobu Boys speel ik in het 45+ team en op de woensdag train ik (met) de gezellige groep van de Krasse Knarren.

Hoogtepunt in jouw carrière bij Cobu Boys. Dat moet nog gebeuren

Wat doe je voor vrijwilligerswerk bij de club?  Als vrijwilliger bij de club maak ik deel uit van de sponsorcommissie, de toernooicommissie en de spelersraad van de krasse knarren.

Kun je iets vertellen over je tattoos?  Heb je even?  Op mijn linkerarm heb ik een Maori (tamoko) tattoo die door een neef (Gordon Hatfield ) van mij uit Nieuw-Zeeland is gezet. Deze tattoo staat voor mijn familie zowel uit Nederland als uit Nieuw-Zeeland. De andere tattoos hebben geen betekenis, maar vind ik gewoon mooi.

Favoriete voetballer (binnen of buiten de club):   Mijn favoriete speler binnen de club is momenteel Dennis van Westerlaak en buiten de club Lionel Messi

Waarom is Cobu Boys de mooiste club van de wereld? Vanwege de sfeer, de mensen en de gezelligheid.

Welke clubheld moet ook aan bod komen in deze rubriek?  Bart de Graaf

Wat zijn je andere hobby’s naast voetbal? Muziek en mijn 2 herdershonden

Wat weet bijna niemand anders over jou (fun fact)? Dat ik op woensdagavond samen met mijn teamgenoten van de krasse knarren en de 3e helft van het 45+ team graag een biertje drink.

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)