Cobu Boys MO15-1 wint lastige wedstrijd in Vinkeveen

VINKEVEEN- De meiden van Cobu Boys hebben de uitwedstrijd bij Hertha met 3-5 gewonnen. Na een lastige middag nam de ploeg van Bert de punten mee naar Amersfoort. Door deze zege staat het elftal na 4 wedstrijden in de eerste klasse op 10 punten. Een uitstekende prestatie.

warming-up

Het was koud op het mooie complex van Hertha. En Cobu Boys kende ook figuurlijk een koude start. Al heel snel werd het 1-0 voor de thuisploeg. Een schot vanaf de linkerkant werd nog gestopt door Daphne, maar in de rebound was het alsnog raak. Een tegenslag, maar er was nog genoeg tijd om dit te herstellen. Het antwoord van de Amersfoorters liet niet lang op zich wachten. Eloïs schoot de bal prachtig binnen en met deze goal bracht ze haar team weer op gelijke hoogte: 1-1. Helaas stond deze stand niet lang op het scorebord. Het was Hertha dat opnieuw op voorsprong kwam. Een snelle aanvaller van de thuisploeg ontsnapte aan de defensie van Cobu Boys en vlak voordat Daphne kon redden, schoot zij binnen. Weer een achterstand. Maar net zoals vorige week gingen de hoofden niet omlaag na een grote domper.  Bijna was het Leila die een vrije trap omzette in een goal. Haar schot werd net onder de lat weggetikt door de prima keeper van de thuisploeg. Even later was het toch 2-2. Leila werd weggestuurd door een heerlijk balletje van Kimmy. En de spits liet haar klasse zien door heel rustig te blijven. Daarna draaide de wedstrijd wat om. De rood-zwarten werden sterker en kwamen zelfs op voorsprong. Weer was het Leila die scoorde en daarmee bracht ze haar team voor het eerst op voorsprong. Het werd voor de rust nog 2-4. Leila scoorde opnieuw en dat betekende een officiële hattrick!

teambrespreking

In de tweede helft werd het nog erg spannend. Cobu Boys voetbalde niet meer en Hertha begon steeds meer druk te zetten. Maar de afwerking was erg slordig van de ploeg uit Vinkeveen. Daardoor bleef het lang 2-4. Kimmy had het duel kunnen beslissen, maar zij miste een grote kans. De spanning nam nog meer toe doordat het 3-4 werd. Hertha kreeg weer serieuze hoop op een goed resultaat. De 4-4 leek te vallen, maar Daphne pakte de bal vlak voor de lijn. Vlak daarna maakte Kimmy een einde aan de onzekerheid. Dit keer schoot ze, via de vingertoppen van de keeper, wel raak: 3-5! Een spannende middag, maar net zoals de laatste weken loopt het goed af. Well done ladies!

lilly

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)