Drie Cobu-kanjers maken kans op titel Clubheld van 2016

Drie Cobu-kanjers hebben zich in de top-15 genesteld in de strijd om de titel Clubheld van 2016. Marjo Rem staat 10e, Piet Ouwerkerk bekleedt de 13e plaats en Aaldert Hofman is de nummer 15. Dat is natuurlijk al een geweldige prestatie, maar wij willen natuurlijk dat deze supervrijwilligers nog hoger komen op de ranglijst, Ga naar https://www.clubheld2016.nl, zoek de gemeente Amersfoort op en stem vervolgens op Aaldert, Piet én Marjo. Het is de bedoeling dat je rapportcijfers geeft voor betrokkenheid, enthousiasme en inzet/beschikbaarheid.

De clubheldverkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal 2 winnaars zijn: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers. Gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. 1 van de 15 regiowinnaars wordt door de vakjury verkozen tot de landelijke winnaar. De landelijke winnaar wint € 10.000,-, te besteden voor zijn/haar club. De nummers 2 t/m 15 winnen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-.

SONY DSC

SONY DSC

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)