Marjo Rem en Aaldert Hofman genomineerd voor titel Clubheld 2016

 

SONY DSC

Marjo Rem en Aaldert Hofman maken kans  s om te worden uitgeroepen tot clubheld van 2016. Maar daar hebben deze twee super vrijwilligers van Cobu Boys wel onze hulp bij nodig. Ga naar https://www.clubheld2016.nl, zoek de gemeente Amersfoort op en stem vervolgens op Aaldert en Marjo. Het is de bedoeling dat je rapportcijfers geeft voor betrokkenheid, enthousiasme en inzet/beschikbaarheid.

Marjo is al sinds mensenheugenis op allerlei manieren actief bij Cobu Boys. Ze wast de  kleding van diverse seniorenteams, staat vaak achter de bar, werkt mee aan allerlei clubactiviteiten, was lange tijd aanspreekpunt bij het schoolvoetbal en verleende ondersteuning bij het peutervoetbal.

Aaldert trad in 1993 toe tot het bestuur. Hij begon als secretaris, maar zou later ook de rol van penningmeester en voorzitter op zich nemen. Aaldert houdt zich momenteel bezig met de ledenadministratie. Verder is hij een van de drijvende krachten achter de nieuwe Presentatiegids, verzorgt hij de twitterfeed tijdens wedstrijden van het eerste en is hij betrokken bij de website en de Facebookpagina van onze club.

De clubheldverkiezing vindt plaats in iedere gemeente van Nederland, waarbij er per gemeente maximaal 2 winnaars zijn: de populairste clubheld met de meeste stemmen en de beste clubheld met de hoogste beoordelingscijfers. Gemeentewinnaars ontvangen een mooie oorkonde.

Naast de gemeentelijke titels zijn er ook 15 regiotitels te winnen. 1 van de 15 regiowinnaars wordt door de vakjury verkozen tot de landelijke winnaar. De landelijke winnaar wint € 10.000,-, te besteden voor zijn/haar club. De nummers 2 t/m 15 winnen een Bol.com waardecheque t.w.v. €400,-.

 

Attachment

3 Comments

Leave a Comment

(required)

(required)