Vierde Presentatiegids ziet levenslicht

Met gepaste trots presenteren wij…onze gloednieuwe presentatiegids. Het vierde full colour magazine uit onze clubgeschiedenis, 52 pagina’s dik, boordevol prachtige verhalen en onwaarschijnlijk mooie foto’s, is vandaag uitgedeeld. De gids ziet er geweldig uit, mede dankzij de fenomenale fotografie van Johan Huizing en de creatieve vormgeving van Colin Develing.

Op de cover prijkt Sander van Andel, die dit seizoen bij het eerste de sterren van de hemel keept. Hij komt uitgebreid aan het woord, samen met zijn broer Robin.
Verder interviews met enkele trainers (Johan Flipse, Reijer Kleijer en Bert de Jong), terwijl ook clubman Bert de Ruiter en de Vier Musketiers van het vijfde hun licht laten schijnen over heden, verleden en toekomst: Tom van Dijk, Roy Lubbersen, Jelle Bouritius en Peter Sigger. Ook besteden we aandacht aan onze clubgeschiedenis (in foto’s), ons nieuwe logo, enkele spelregels en de nieuwe hoofdsponsor Diverze.
Als klap op de vuurpijl een nieuwe column van tv-presentator Tijs van den Brink en de enige echte Cobu Quiz.

Op de foto tonen hoofdtrainer Bert van den Brom en kandidaat-voorzitter Arie van Bemmel het eerste exemplaar.presentatiegids

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)