Aaldert Hofman benoemd tot erelid

cobu.aaldert23052016

Aaldert Hofman is maandagavond benoemd tot erelid van Cobu Boys. Tijdens de algemene ledenvergadering werd de voormalige voorzitter in het zonnetje gezet vanwege zijn vele verdiensten voor de club. Hij kreeg een bos bloemen en een speld uit handen van interim-voorzitter Arie van Bemmel.

Aaldert is sinds 1990 lid van Cobu Boys. De eerste seizoenen was hij uitsluitend actief als voetballer, maar al na drie jaar trad hij toe tot het bestuur. Hij begon als secretaris, maar zou later ook de rol van penningmeester en voorzitter op zich nemen. In april 2012 begon de Amersfoorter aan zijn tweede termijn als preses. Na een roerige periode nam hij eind vorig jaar afscheid van zijn bestuursfunctie vanwege een nieuwe uitdaging op zijn werk.

Aaldert is nog steeds betrokken bij de club. Zo houdt hij zich bezig met de ledenadministratie. Verder staat het kersverse erelid te boek als wandelende encyclopedie. Als je een jaartal, uitslag of feitje wilt weten met betrekking tot Cobu Boys, dan is Aaldert je man. De komende maanden is hij een van de drijvende krachten achter de nieuwe Presentatiegids, die voor een belangrijk deel in het teken zal staan van het 70-jarig jubileum, dat op zaterdag 27 augustus wordt gevierd.

Leave a Comment

(required)

(required)