Slechte eerste helft wordt MC1 fataal

Cobu Boys MC1 heeft het uitduel bij Amsvorde met 5-3 verloren. De meiden van Cobu Boys konden voetballend goed mee, maar Amsvorde won de wedstrijd vooral door de persoonlijke duels te winnen.  Door de nederlaag staat Cobu Boys na 6 wedstrijden op de 4e plaats met 10 punten.

De start van de rood-zwarte meiden was nogal belabberd te noemen. Amsvorde was in de eerste 25 minuten absoluut de betere ploeg en dat leidde tot een aantal kansen voor de thuisploeg. Daphne keepte erg sterk en door deze reddingen bleef de schade nog enigszins beperkt. Toch kwam Amsvorde tot scoren. 2 prachtige treffers zorgden voor een 2-0 tussenstand. Leila was namens Cobu Boys twee keer dichtbij een treffer. Maar zij vond onder meer de lat op haar weg.

Vlak na rust werd het 3-0. Dit leek de beslissing, maar Cobu Boys rechtte de rug en begon steeds beter te voetballen. Dat resulteerde in een prachtige 3-1 van de voet van Eloïs. Zij schoot de bal van buiten de 16 over de keepster van Amsvorde heen. Helaas leidde dit niet tot een prachtige comeback. Amsvorde wist na de 3-1 uit te lopen naar een ruime 5-1 voorsprong. Toch gaf Cobu Boys niet op. Het voetbal was de hele tweede helft een stuk beter dan in het grootste gedeelte van de eerste helft. Uiteindelijk werd de score nog verzacht doordat Leila twee goals wist te maken. Zo eindigde het uiteindelijk in een 5-3 nederlaag. Volgende week tegen CJVV is er weer een nieuwe kans om de 3 punten te pakken.