Cobu Boys MC1 pakt punt tegen Roda MC1

Door: Robin Smit

De meiden van Cobu Boys MC1 hebben een punt overgehouden aan het duel met Roda MC1. Het was een spannende wedstrijd waarin beide ploegen konden winnen. Het werd echter gelijk en dat was een verdiende uitslag.

De meiden van Cobu Boys traden aan in het nieuwe uittenue. Het shirt was een cadeau van trainer Bert. In de eerste helft vielen geen treffers. Toch was het geen saai duel. Veel kansen waren er niet, maar het was wel heel spannend. De grootste kans van de eerste helft was voor Leila. Vlak voor de rust stuitte zij op de keepster van Roda.

In de tweede helft vielen er meer ruimtes in beide defensies. Vooral Cobu Boys werd heel gevaarlijk via Kimmy en Leila. De 1-0 kwam echter van de voet van Dana. Zij reageerde attent nadat Leila de bal tegen de paal aan schoot. Helaas viel de 1-1 niet lang daarna. Cobu Boys pakte de draad op en de meiden ging op zoek naar de 2-1. Die leek er ook te komen. Leila rende recht op de keeper af, maar ze miste. In de rebound kon Kimmy de bal in een leeg doel schieten. Maar dat deed ze niet. Het missen werd keihard afgestraft door Roda. De ploeg uit Leusden maakte de 2 kans af en zo stond het opeens 1-2. Roda leek het duel ook te gaan beslissen, maar na een prima aanval werd de bal slecht ingeschoten. 10 minuten voor tijd was het Leila die de stand weer gelijktrok. Na de 2-2 kreeg Cobu Boys nog een paar kansen op de 3-2, maar er werd niet meer gescoord.