wedstrijdverslag Cobu Boys B1- Quick B2

Vandaag 9 Januari speelden onze B1 een vriendschappelijke wedstrijd tegen tweede klasser Quick B2 dat een klasse hoger speelt dan onze jongens.
Eindelijk EEN keertje op het hoofdveld.  Om even over enen floot de goed leidende Michael Haije voor de aftrap van deze partij.
Al snel bleek dat onze Boys zonder training er een goede wedstrijd van gingen maken.
Door goed druk te zetten kwam Quick er haast niet toe om op te bouwen.
Was mooi om te zien dat derde klasser Cobu Boys veel beter voetbalden dan de tweede klasser Quick.
Mooie aanvallen en alle duels bijna als winnaar ui de bus komen. Was mooi om te zien en het was genieten geblazen voor iedereen die Cobu Boys een warm hart toe draagt.
Na 12 minuten kwam Quick er spaarzaam uit.  Dit resulteerde in de eerste aanval. De voorzet voor onze goal werd moeizaam weg gewerkt.
Het duel wat in de zestien meter daarop volgende ging een speler van onze tegenstander tegen de grond.
Wij kregen een penalty tegen.
De strafschop die daar op volgende werd met een mooie redding door onze keeper Niels gestopt.
Daardoor bleef de brilstand op 0-0 staan.
We bleven goed voetballen als team.  Na weer een aanval van ons die alleen ter nauwer nood tot corner kon worden verwekt door onze tegenstander.
De op maat genomen  corner genomen door corner specialist Burak werd steen hard door de zeer ijverige en zeer goed voetballende  Thijs van Daalen snoeihard in de kruising gekopt.
Wereld goal !!!!!
Hierna gingen wij nog over tuigender voetballen. En even later na weer een sublieme corner van Burak scoorde de zeer gedreven en goed voetballende Mark de 2 – 0 tegen de touwen.De tweede helft was ook top.
De ze helft was net van start gegaan of wij kregen ook een penalty. Mike onze zeer solide en hard werkende laatste man verzilverde deze penalty om de bal als een raket achter de goallie van Quick te rammen.
Even later was het alweer raak. Na een sublieme aanval van ons scoorde Chris via een mooie pass van Leroy de 4 tegen 0 binnen. Minuut later scoorde Leroy  de 5-0 binnen via een geweldige steekbal van Burak.
Hierna lieten wij de teugels wat vieren . Quick kreeg kansen maar onze achter hoede gaf geen krimp. Ook door nog een paar mooie reddingen van onze keeper Niels bleef de  0 gehandhaafd. Dit is altijd lekker voor een verdediging. Even later kwamen wij via de uitstekend spelende  rechtsbuiten Thomas weer aan mooie aanvallen toe. Wij scoorden nog even de 6-0 tegen de touwen via Chris.
Daarna scoorde Leroy naar een pass van Burak de 7-0.
Al met al een mooie team prestatie. Heb geweldig van jullie genoten ALLEMAAL.  Man van de wedstrijd was  Cobu Boys B1.

Grote klasse mannen. Dit belooft wat voor volgende week. Dan spelen wij om 13.00 uur uit in Almere tegen Buitenboys.