Cobu Boys presenteert nieuwe kledinglijn

Alle leden van Cobu Boys spelen vanaf 1 september in een compleet nieuw tenue. Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie konden afgelopen zaterdag alvast een blik werpen op de kledinglijn van Acerbis, die een duidelijke trendbreuk betekent met het recente verleden. Op dit moment heeft de club een contract met Beltona, maar dat loopt aan het eind van dit seizoen af.

Met de keuze voor een shirt met rood-zwarte verticale strepen grijpt het bestuur terug op het roemrijke verleden in de club, toen er ook al een AC Milan-achtig shirt werd gedragen. ,,Oudgedienden als Krijn Westdijk en Dick van der Heijden hebben nog in een dergelijk tenue gespeeld´’, weet bestuurslid Piet Ouwerkerk.

De nieuwe kleding, die rond de viering van ons 70-jarig bestaan in gebruik wordt genomen, is een knipoog naar het verleden, maar ook een bewuste keuze voor iets totaal anders. ,,We hebben gekozen voor een Italiaanse snit, een betere pasvorm en een prettigere stof. Al bij al denk ik dat we erg tevreden mogen zijn.’’

Alle spelers van Cobu Boys zullen vanaf 1 september in hetzelfde tenue spelen. In ruil voor een jaarlijks bedrag van circa 35 euro krijgen senioren, junioren en pupillen een compleet pakket in bruikleen, dat bestaat uit een voetbaltas, wedstrijdtenue (shirt, broekje, sokken) en een presentatiepak.

Op welke manier een en ander exact wordt ingevuld, maakt het bestuur voor 1 maart bekend.

RZ

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)