Laatste Blog van de Voorzitter

Dit is ‘m dan. Mijn laatste blog als voorzitter. Geen idee of mijn opvolger blogt. Maakt eigenlijk ook niet uit. Misschien is het tijd voor wat anders. Het gaat tenslotte niet om de blog, het gaat om het doel van de blog. Dat doel is communicatie: aan de leden laten weten wat er bij onze vereniging speelt.

In de afgelopen 4 jaar heb ik u bijna elke week op de hoogte gehouden van het wel en wee van Cobu Boys. Ik vond het leuk om te doen. Aan de reacties te merken, vond u het ook leuk om te lezen. Er is veel gebeurd in al die weken. Natuurlijk waren er hoogtepunten en dieptepunten. Ik ga ze niet noemen, lees de blog maar na.

Het is veel belangrijker om vooruit te kijken. Wie staat er op als voorzitter? Of als penningmeester? Of voor een van de andere vacatures waar we een vrijwilliger voor zoeken? Cobu Boys is een mooie club, dat hoor ik vaak. Toch zijn er weinig mensen die daarna zeggen: “zeg eens, wat kan ik voor die mooie club betekenen?”

Weet u wat er op dit moment in Achterberg gebeurt? Tussen al het trieste wereldnieuws van de afgelopen weken, was er ook triest voetbalnieuws uit Achterberg. Voetbalclub VVA ’71 houdt op te bestaan. Maar dan het mooie en opmerkelijke nieuws: een groepje leden steekt de koppen bij elkaar om te zorgen dat de recreatieve voetballers toch in Achterberg kunnen blijven voetballen. Net als een paar jaar geleden de clubmensen die APWC redden. Dat zijn mensen die zeggen: “wat kan ik voor deze mooie club betekenen?”. Chapeaux!

Ik ben er van overtuigd dat ook bij Cobu Boys capabele mensen zullen opstaan. Met het bestuur en de beleidscommissie blijf ik zoeken naar goede mensen en blijven we bouwen aan onze vereniging! Wat is uw goede voornemen voor 2016? Zeg eens, wat kunt u voor onze mooie club betekenen?

Op zaterdag 2 januari is er het Oliebollentoernooi bij Cobu Boys, gewoon op het veld. Na afloop hoop ik u te zien bij de Nieuwjaarsinstuif, waar we ook de contractverlenging met hoofdtrainer Bert van den Brom zullen afronden. Een mooi begin van het nieuwe jaar!

Ik wens u een veilige jaarwisseling, ik wens u een gezond en sportief 2016!

Ik vond het mooi en (meestal) fijn om voorzitter van Cobu Boys te zijn. Dank daarvoor en tot ziens!

 

Leave a Comment

(required)

(required)