Cobu Boys 2 – Eemnes 4 Uitslag 2-2

Normaal liggen ze op vrijdagavond om 22.00 uur keurig in hun mandje. Dit keer heeft een aantal spelers echter een pittige  poker- en klaverjascompetitie gehad en hierdoor te weinig nachtrust genoten. Dat dit een zware pot gaat worden moge duidelijk zijn!
Het is Victor die ons in de 10e minuut keurig behoed voor een achterstand met een fraaie redding. In de 13e minuut het eerste echte wapenfeit van Cobu Boys als Michael,  op aangeven van Jelle, niet de goal maar de keeper van Eemnes weet te raken.
In de 18e minuut is het wederom Victor die een redding moet verrichten. In de 22e minuut is hij echter kansloos als door knullig balverlies op het middenveld de spits van Eemnes keurig de 0-1 in de korte hoek weet te scoren. Het is Eemnes die de kansen weet te creëeren. In de 24e minuut weet een speler van Eemnes de bal voor een leeg doel heel sportief over te knallen en  in de 25e minuut is het een licht gezet rechterspitsje die alleen op Victor afgaat.  Victor redt ons wederom! In de 32e minuut wordt Michael gelanceerd, helaas stuit zijn actie op de keeper van Eemnes. We krijgen hierna nog enkele kansen. Zo is het Lambert die, op aangeven van Jelle, naast schiet en is het Volkert die, op aangeven van Dimitri, geweldig uithaalt en de keeper van Eemnes zijn mooiste redding van deze middag laat verrichten.
We gaan de rust in met een 0-1 achterstand en hopen op dat moment op betere tijden.

In de 2e helft blijft er van die hoop niet zoveel meer over. Victor moet in 46e minuut volop aan de bak om de 0-2 te voorkomen, een mooie redding wederom! In de 50e minuut redt Victor in eerste instantie maar gaat de bal er in tweede instantie toch in, 0-2.
Een minuut later is het Mike die, na in de rust ingevallen te zijn, de wedstrijd openbreekt.
> Zijn eerste poging op doel lijkt zwak, de keeper van Eemnes stopt de bal maar niet goed genoeg. De bal beland wederom bij onze Mike en deze schiet de bal venijnig in de goal. In de goal? Ja dat vindt de scheidsrechter, dhr Doroni tenminste wel terwijl op dat moment honderden mensen het anders zien. ‘Deze bal was zekers niet de lijn gepasseerd’, horen we ze roepen. Er is 1 persoon die het naast dhr Doroni ook een doelpunt vond en dat was onze trouwe supporter en speler van de B1,  Mike van Putten!

(Dat Mike van Putten en Dhr Doroni het bij het rechte eind hadden blijkt overigens na de wedstrijd als wij in de bestuurskamer de doellijntechnologie toepassen, en inderdaad was volgens deze beelden de  bal volledig over de doellijn!)
Feit is op dat moment dat het 1-2 is!
Hierna is het weer Victor die in de 65e minuut, met een redding via zijn been, ons op de been houdt! In de 75e minuut is het opeens Stef die uit het niets opduikt en van grote afstand op de goal knalt maar helaas de keeper van Eemnes (met een geweldig mooie redding) op zijn weg vindt. In de 77e minuut wordt het dan toch maar mooi 2-2 door Mike,  die op aangeven van Michael, zijn 2e doelpunt scoort. (gouden wissel dus van instant coach Aart). In de 81 e minuut kunnen we zelfs nog op voorsprong komen door Cumali, hij schiet echter naast.  Als in de 83e minuut Victor opnieuw moet redden dan heb je eigenlijk genoeg gezien. Het is dan ook helemaal niet erg als dhr. Doroni deze wedstrijd affluit. 2-2 einduitslag! Man of the match? Ja daar kan niemand twijfel over hebben toch? Victor gefeliciteerd!