Nederlaag voor D1 tegen Roda D2

Soms heb je van die wedstrijden dat een tegenstander simpelweg beter is. Dan valt er gewoon weinig te halen. Het enige wat je dan kan doen, is je stinkende best doen en hopen op een goed resultaat. En vooral geen grote persoonlijke fouten maken. Dus….binnen de minuut stonden we met 0-1 achter wegens een fout in de verdediging. We gaan hier op internet geen namen noemen, want winnen en verliezen doen we met z’n allen, inclusief blunders. En zolang we die ook wekelijks op de Eredivisievelden en zelfs in het Nederlands Elftal zien, houden we deze bedenkelijke traditie maar heel af en toe in ere! Toen ongeveer 10 minuten later de 0-2 ook viel, leken we een hele moeilijke zaterdag te krijgen.

Maar juist na de 0-2 veerden we op. We kregen steeds meer grip op de wedstrijd en wisten ook steeds gevaarlijker te worden. Compliment voor het hele team voor deze mentale omslag! De beloning kwam voor de rust in de vorm van een mooie treffer door een afstandsschot van Roan. Ruststand 1-2. Eens kijken of er na de rust nog wat te halen viel maar dat bleek niet het geval te zijn vandaag. Vrij snel kwam de 1-3 op het scorebord en ook de 1-4 liet niet snel op zich wachten. Dat het ook nog 1-5 werd was alleen belangrijk voor de statistieken. Eigenlijk was het heel simpel > de beste ploeg won gewoon verdiend..