Cobu Boys 1 – Musketiers 1 uitslag 2-2

Soms zit het mee en soms tegen. Zo kan het zomaar gebeuren dat je 5 minuten voor aanvang van een wedtrijd je beoogde opstelling moet wijzigen omdat een speler, in dit geval Lambert Bax,  in de warming up een blessure heeft opgelopen. Wederom moet er centraal achterin geschoven worden! Dit keer gaan Rene van der Vorst en Leroy Baum  het ‘centrale achterin’ voor hun rekening nemen.  In de 6e minuut van deze wedstrijd de eerste (kwart, halve) kans voor Cobu Boys,  via Wessel is het Robin die overschiet.
In de 8e minuut is het de  Musketiers die uit het niets zomaar de 0-1 weet te scoren.
In de 11e minuut wordt het bijna gelijk. Helaas wordt een doelpunt van Angelo, na een mooie combinatie met Robin en Tim, afgekeurd voor buitenspel. De 15e minuut breekt aan en Musketiers profiteert van een verdedigingsfout van Cobu Boys….0-2!
Wat een domper zeg! We spelen niet goed! We krijgen nog wel wat (kwart,halve) kansen
in deze eerste helft. Zo kopt Robin op een voorzet van Volkert net naast in de 22e minuut en is het dezelfde Robin die in de 35e en 38e minuut over en naast schiet van een metertje of tig.  Geen echte kansen dus.  Nee die 1e helft vandaag was niet best ondanks een primeur in de 35e minuut van Wessel, een onvervalste sliding, was was ie mooi!

In de rust wordt Volkert gewisseld voor Dimitri en gaan we met volle moed de 2e helft in.
46e minuut: Wessel maakt een mooie actie en speelt Tim aan. Tim speelt Angelo aan en die schiet tegen de keeper aan. Als in de 49e minuut een vrije trap door Wessel in de muur van onze tegenstander wordt geschoten en in de 53e minuut Tim met een mooi schot de keeper in zijn weg vindt dan weet je het gewoon..is er zeker hoop op beter!
In de 65e minuut besluit de trainer om Boris te wisselen voor Sven. Cobu Boys wordt sterker en sterker. Een corner van Robin in de 73e minuut wordt ingeschoten door Nick maar helaas op de doellijn gered door een verdediger van Musketiers. In de 76e minuut is het dan toch raak! Angelo wilt een voorzet geven maar door omstandigeden raakt hij de bal op een manier, niet te omschrijven dus, die mij doet besluiten om het een weergaloos mooie goal, te noemen. 1-2!
Een paar minuten later is het, de zeer goed ingevallen Sven, die net naast schiet.
En nog een 1 minuutje later is het Robin die net over kopt na een corner van Wessel.
Het is Tim die ons in de 44e minuut de verdiende 2-2 laat scoren.

Man of the match vandaag? Hele discussies na afloop in de kantine. Volgens Wilgert Kentin was het Tim. Volgens anderen Sander. Ok Sander had vandaag zeker enkele zeer belangrijke reddingen waardoor hij ons behoede voor een tegengoal. Maar ja ik ken hem niet anders. Nee, ik ga toch voor Nick, verleden week al hartstikke goed, vandaag zeker qua strijd een voorbeeld, helemaal top!