Cobu Boys B1 – Baarn B3

Vandaag zaterdag 17 oktober speelden wij thuis op het kunst gras tegen Baarn.
Al snel waren wij de beter spelende ploeg. Mooie combinaties en dito aanvallen golfde over Baarn heen. Echter waren wij helaas ongelukkig om deze kansen om te zetten in doelpunten.
Na 12 minuten gespeeld te hebben kregen wij een vrije trap in ons voordeel. Burak wist hier wel raad mee en knalde verwoestend de bal achter de keeper van Baarn . De 1-0 voorsprong was er. Nu maar door pakken dan kon het wel eens een grote overwinning worden.
De wil was er maar toch halen wij te weinig rendement uit de vele kansen die wij elke keer maar weer creëeren. Een pluim voor de vele kansen die tot stand komen. Alleen moeten wij slimmer voor de goal zijn. Het overwicht wat wij iedere week hebben door goed te voetballen rendeert niet helaas in veel goals. Waardoor wij toch de tegenstander het idee geven dat zij van ons punten kunnen pakken.
Dit is zonde en kost ook kracht en energie.
Maar niet getreurd daar gaan wij aan werken en weet zeker dat wij hier in kunnen en  gaan verbeteren.
Na deze uit een zetting weer de draad oppakken. Zoals gezegd waren wij bijna elke minuut op de helft van de tegenstander aan het voetballen.
Kansen door mooi opgezette aanvallen gezien alleen de bal wou er maar niet in vliegen.
De rust werd behaald met 1-0 voorsprong.
De tweede helft was een paar minuten oud.
Een aanval van ons werd nog maar net gepareerd door Baarn. De uitkomst hiervan was dat wij een corner kregen.
Afgelopen donderdag nog langdurig op getraind.
Dan is het mooi om te zien dat Burak  een prachtig corner neemt en Stan de leren knikker snoei hard binnen kopt.
Dat was een beauty en gaf ons de 2-0 voorsprong.
Het resterende spel van deze wedstrijd gaf het zelfde beeld. Veel mooie aanvallen gezien alleen konden wij het netje niet meer vinden.
Eind uitslag een 2-0. Weer een overwinning rijker.
Gefeliciteerd en weer lekker trainen. We kunnen lekker ballen met elkaar en daarin kunnen wij verder mee. Wij weten allemaal waar de aandacht’s puntjes liggen.
Volgende week hebben wij een beker wedstrijd. Locatie is in Hilversum tegen Wasmmeer B2