APWC B1- Cobu Boys B1

Beste lezers ook tenen krommend de wedstrijd gezien van ons oranje.  Was niet om aan te gluren  vond ik.
Geef mij dan maar een wedstrijd van onze B1. Spannende potjes met vele  zenuwslopende momenten voor beide goals.
Vandaag niet anders.
Zaterdag 10 oktober speelden wij onze vijfde competitie duel uit tegen APWC B1.
Dit affiche was de topper in onze competitie.
De nummer 1 APWC tegen Cobu Boys B1 de nummer 3.
De eerste 10 minuten waren wij de boven liggende partij. Wij hadden mooie aanvallen echter verzuimde wij om dit om te zetten in doelpunten.
Even later werd een van onze aanvallen ruw onderbroken en kregen wij een penalty.
Dit buiten kansje werd helaas niet benut.
Het spel veranderde we speelden in een te laag tempo en er kwamen kansen voor onze tegenstanders.
Na een minuut of acht later veroorzaakte wij een penalty.
Helaas voor ons benutte APWC  deze penalty  en stonden daardoor met 1-0 achter.
In een tijdsbestek van 20 minuten scoorde APWC nog tweemaal en stonden onze jongens met 3-0 achter.
Toch werden wij niet pannekoek gespeeld we stonden dan wel flink achter maar we bleven moed houden.
Even later maakte Illie na een mooie voorzet van Burak de 3 tegen 1.
Paar minuten later schoot Chris een bal hard voor het goal van APWC langs een van hun verdedigers kon niet anders doen dan de bal achter zijn eigen keeper knallen.
Het werd weer een wedstrijd nu stonden wij nog maar met 3-2 achter.
We gingen nog meer aanvallen maar even later floot de scheidsrechter voor het rust signaal.
De tweede helft was een paar minuten oud of onze laatste man Mike ramde een bal vlak voordat hij bij onze binnen zou vallen vakkundig  uit onze goal.
Het volgende kwartier hadden wij ongelofelijk veel pech. Tot tweemaal toe ramde wij kanonskogels af op hun keeper helaas geselde wij twee keer de lat.
Ook Burak deed een verwoede poging en zijn schot ging maar net over . Dus pech voor ons helaas.
Even later maakten wij de verdiende gelijkmaker. Leroy slalomde door hen verdediging en liet hun keeper kansloos.   Nu stond het 3-3 en kon de wedstrijd alle kanten op. Paar minuten later werd er een goal afgekeurd van ons  wegens buitenspel. Ik heb mijn  twijfels hier over maar het veranderde niets helaas.
Toen vlak voor tijd APWC nog wel twee keer scoorden werd het 5-3.
Onze eerste nederlaag maar ik vond dit onverdiend. We zijn goed terug gekomen en hadden pech met de afronding. Een spannende pot voetbal waar wij ons zelf niet beloond hebben.
Niet weggespeeld  door de koploper alleen onfortuinlijk hoe deze wedstrijd verlopen is . Helaas volgende week een nieuwe kans dan spelen wij thuis tegen Baarn.
Al met al wij kunnen hier verder mee en dan gaan we knallen volgende week.
Dus beste lezer wil je vermaakt worden op het voetbalveld neem eens een kijkje bij onze B1.