Van de voorzitter: 4 t/m 10 oktober

Een korte blog, dit keer. Minder tijd voor Cobu Boys, vanwege mijn verjaardag en een volle zakelijke agenda.

Donderdagavond stond de “Gezonde Sportkantine” op het menu. Samen met Henk Vliek, Elly, Marjo en Karin overleg met Hans Jurgens van B!Slim over het bieden van een gezond alternatief in de kantine. Natuurlijk blijft het biertje en de bitterbal in ons assortiment, maar daarnaast willen we ook gezondere alternatieven bieden.

Wist u dat één bekertje aanmaaklimonade gelijk staat aan maar liefst 3 suikerklontjes? Het is natuurlijk heel leuk en aardig om onze jeugdspelers na training of wedstrijd limonade te geven, maar 3 suikerklontjes? Dus dat is een mooi voorbeeld van iets waar we binnenkort op een gezonder alternatief over zullen gaan.

Op de zaterdag mis ik de laatste wedstrijd van Arnoud Baltissen als keeper. Dat vind ik jammer, want dit zijn toch de memorabele momenten bij onze club. Gelukkig besteden spelers, technische staf en scheidsrechter wel aandacht aan dit afscheid. Keeper Arnoud had zijn onverklaarbare momenten in het veld, verrichtte soms heldendaden, maar maakte ook wel eens een foutje. Ach, eigenlijk net zoals elke keeper, elke voetballer. Altijd positief, altijd inzet en een onvervalste liefhebber. Of weet u een andere naam voor iemand die na zijn nachtdienst eerst een wedstrijdje gaat keepen voordat hij naar bed gaat?

Arnoud blijft overigens bij Cobu Boys, al vraagt zijn knie de eerste tijd extra medische aandacht. Arnoud, sterkte en bedankt voor alle wedstrijden die ik met jou mocht spelen!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)