Van de voorzitter: 13 t/m 19 september

Cobu Boys gaat voor de beamer! Dat is het doel van de Grote Clubactie bij Cobu Boys! Een duidelijk doel, een al lang gekoesterde wens! Een mooi doel, waar we allemaal veel plezier van zullen hebben. We kunnen dan onze favoriete voetbalclubs in mooie wedstrijden live zien op een groot scherm in onze kantine!

U doet toch ook mee? Ik reken daarop! Dus koop loten bij onze lotenverkopers en zorg ook als seniorenteam dat de verkoopboekjes vol komen. De PR is goed, het doel is goed en bovendien kunt u mooie prijzen winnen. Cobu Boys gaat voor de beamer!

“Hé scheids, bedankt voor het fluiten!” Dat is een automatisme van veel spelers na een wedstrijd. Maar dan moet je wel een scheidsrechter hebben! Vorig weekend en ook deze week werd duidelijk dat we bij Cobu Boys maar over weinig scheidsrechters beschikken. Terwijl het toch een heel leuke hobby is! Dus, beste spelers, beste ouders, beste toeschouwers: meldt je aan bij Michael Haije (mhaije@xmsnet.nl) en dan kun je elke week, of om de week als dat beter uitkomt, een leuke wedstrijd fluiten.

Zeker voor onze jeugdwedstrijden hebben we een scheidsrechter nodig en juist deze jeugdwedstrijden zijn heel leuk om te fluiten. Ik heb het zelf jaren met veel plezier gedaan. Zonder deze vrijwilligers zijn er geen wedstrijden, dus laat van u horen!

Zo, dat waren even twee belangrijke onderwerpen waar uw aandacht voor nodig is. Deze week waren er verder niet zo veel bijzondere dingen te melden. Het grootste deel van de zaterdag ben ik niet op sportpark Zielhorst te vinden, als gevolg van werk-gerelateerde activiteiten elders in het land. Gelukkig ben ik ’s middags nog op tijd in Zeist om te zien hoe Cobu Boys 1 de winst pakt in de wedstrijd tegen Patria. Prima resultaat met af en toe prima voetbal. Nog wat meer rust en zekerheid in de verdediging is nodig, dat ziet iedereen.

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)