Cobu Boys D1 – Valleivogels D2

Het nieuwe seizoen is alweer een paar weken bezig. De huidige D1 bestaat inmiddels uit de oude kern van de D2 (Matthijs, Martijn, Deon, Julian, Yordi, Sven en Yuan) en is versterkt vanuit de oude E1 (Noah, Olav, Ferhad en Calvin), de oude D3 (Roan) en de oude E2 (Osman). Er wordt weer volop getraind en de eerste 2 bekerwedstrijden zitten er alweer op. Het is in het begin van zo’n nieuw seizoen weer een beetje zoeken naar wie op welke plek het beste tot z’n recht komt, maar wat we tot nu toe hebben gezien, geeft ons hoop om er een mooi seizoen van te gaan maken. Het krijgt vorm. Vorige week werd Roda O12-2 nog verslagen met 6-0; afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Valleivogels D2 op het programma. Waar we vorig jaar nogal eens tegen een vroege achterstand aan keken, komen we tot nu toe wel goed uit de startblokken. Vanaf de eerste minuten werd er scherp en geconcentreerd gespeeld en dat zorgde meteen voor een snelle voorsprong. We bleven de tegenstander onder druk zetten waardoor we met een comfortabele 4-0 voorsprong gingen rusten (doelpunten Roan 2, Yordi en Sven). Na de rust wisten we deze voorsprong nog te verhogen met een doelpunt van Yordi en eentje van Julian; 6-0 eindstand. Met deze 2 bekerwedstrijden zijn we goed begonnen! In november gaan we in een onderling duel met medekoploper Quick O12-1 uitmaken wie er richting de knock-out-fase mag.  Aankomende zaterdag de start van de competitie waar we meer tegenstand verwachten dan tot nu toe in de beker, dan wacht Quick D2 op ons.