Van de voorzitter: 7 t/m 20 juni

Overschrijvingen, het AVK en afronden seizoen, dat was de hoofdmoot in deze weken.

De overschrijvingen naar Cobu Boys zorgden voor hectiek. Ruim 20 overschrijvingen had ik al bij de KNVB afgeleverd. De allerlaatste werd afgelopen maandag, de allerlaatste dag, door onze hoofdtrainer zelf bij het kantoor in Amsterdam afgeleverd. Hart voor de club in optima forma!

Maandag in AD grote kop over de versterkingen van Cobu Boys. Toch was het meest veelzeggende zinnetje voor mij: “Weg: niemand”. Geweldig toch, dat na zo’n seizoen er toch geen enkele speler vertrekt? Opnieuw een geweldig compliment aan vooral de technische staf en natuurlijk ook aan de spelersgroep. Chapeaux!

Voorbereidingen AVK gaan door, inclusief de overlegjes daarover. Over 6 weken begint de echte uitvoering, het toernooi start een week later. Een aantal losse eindjes worden in de afgelopen week weggewerkt.

In de laatste bestuursvergadering van dit seizoen ruim aandacht voor het eindverslag van Maaike en Bente in samenwerking met SOVEE, over normen en waarden en omgangsvormen. Een heel tastbaar resultaat is dat zij 6 borden maken met omgangsvormen. Voor en door de jeugd opgesteld, waarbij op school dezelfde waarden worden gepromoot. Aan het begin van komend seizoen gaat u dat zien, dan komen deze borden bij ons aan het clubhuis te hangen. Mooi resultaat.

Voor diegenen die nu al op vakantie gaan: geniet er van en rust lekker uit!

Tot de volgende keer!

Leave a Comment

(required)

(required)