Eerste kampioen Cobu Boys bekend

Op 18 april moesten de boys van Cobu Boys C2 de lastige wedstrijd tegen Hoogland niet verliezen,  om de week daarop thuis kampioen te kunnen worden. Cobu boys won eenvoudig met 6-1. Dosc en Roda 46, beide nog in de race voor de titel, speelde tegen elkaar, daarom ging men er bij Cobu Boys vanuit dat 1 van de 2 zou afhaken voor het kampioenschap. De wedstrijd tussen Dosc en Roda eindigde uiteindelijk in een gelijkspel en werd dus Cobu Boys C2,  een uur na hun eigen wedstrijd  al  kampioen.

Vooraf waren al veel supporters uitgenodigd voor de wedstrijd tegen Roda op 25 April. Tot nu toe had Cobu Boys alleen puntverlies geleden tegen ….juist Roda. In Leusden werd het 2 weken eerder 1-1. De trainer van Cobu Boys wilde dat zijn team voor eigen publiek op jacht ging na eerherstel en zou laten zien waarom ze kampioen waren geworden.  In een wedstrijd met goed voetbal van Cobu Boys zijde liepen de Amersfoorters al snel uit naar een 3-0 voorsprong. Na wat wisseling kregen de bezoekers ook wat kleine kansen wat dan ook resulteerde in een tegen treffer.
Cobu Boys raakte daar niet echt van onder de indruk een bleef frivool door voetballen. Mooie combinaties en doelpunten volgende en uiteindelijk werd  de wedstrijd met een 6-2 overwinning afgesloten. 22 punten uit 8 wedstrijden en een doelsaldo van +24, zijn toch kampioen waardige cijfers.

Spelers van Cobu Boys C2, bedankt voor een mooi seizoen.

Spelers en staf van Cobu Boys 1…..  Bedankt voor de ere haag. Dit is enorm gewaardeerd door de C2.

Leave a Comment

(required)

(required)