Van de voorzitter: 8 t/m 14 maart

Een week waarin veel gebeurde. Bestuursvergadering gaat last minute niet door vanwege ziekte. Nieuwe datum wordt vastgesteld, maar dat kost veel moeite en mailverkeer. Volle agenda’s bij bestuursleden.

Dinsdag. Brief van wethouder Buijtelaar. Besluit over extra investeringen in Amersfoortse sportaccommodaties wordt op zijn minst uitgesteld tot 1 juli. Niet onverwacht, wel teleurstellend. Gezien de provinciale druk ben ik zeer benieuwd of de extra investering er ooit komt. Afwachten.

Dinsdagavond overleg met AVK-commissie, inmiddels 9 man/vrouw sterk als iedereen er is. Goed overleg. Veel informatie in korte tijd behandelen vraagt veel van deelnemers. Gaat goed. Mooie ideeën, goede commissie.

Belangrijk resultaat op woensdag: bij binnenkomst op sportpark staat rechts het bordje 15 km per uur. In samenwerking met SRO geregeld. De veiligheid van onze leden staat voorop, dus wilt u zich aan deze snelheid houden! Fijn dat dit nu eindelijk ook formeel de maximum snelheid op het sportpark is!

Donderdag krijg ik van Erik Roest de 2e editie van de AVKrant. Ziet er weer gelikt uit. Met een paar minieme aanpassingen wordt deze AVKrant vrijdag verstuurd aan alle leden. Mooie PR, mooie communicatie, dank aan Erik. Ondertussen treffen we al voorbereidingen voor de 3e editie die op 17 april zal verschijnen.

De actie Clubhelden van AD start, u kunt nu stemmen op clubhelden. Bij Cobu Boys zijn 3 clubhelden genomineerd, tot mijn verrassing sta ik daar zelf ook tussen! Mooi, dank, maar wat betreft zijn er bij onze club wel 30 helden aan te wijzen! Kijk zelf en stem via www.adclubheld.nl

Zaterdag is typisch een voorbeeld van wat er allemaal kan gebeuren. Een bloemlezing. Een scheidsrechter vergeet zijn horloge, onze competitieleiding regelt een horloge. Kleedkamers blijken nog niet ingedeeld, wordt ook even geregeld. Een andere scheidsrechter heeft een geel shirt, net als de tegenstander. Wordt opgelost. Ik hoor discussie tussen vader en dochter: wordt het vanavond “uit eten” bij de Mac of bij de IKEA? Ik fluit zelf de meisjes D1, waar de kleinste van het veld een van de meest fanatieke speelsters is. Leuk om te zien, spannende wedstrijd. Op initiatief van een Cobu Boys supporter geven we een mooie Cobu Boys sjaal aan alle spelers van Cobu Boys 1. Om aan te tonen dat wij ze niet in de kou laten staan! Kleine, maar mooie geste. Bij Cobu Boys 1 schiet de pupil van de week naast, kan gebeuren. Even bijpraten met een oud-voorzitter van VVZA, nu journalist voor De Heuvelrug. Komt voor Cobu Boys 1 tegen Driebergen. Met de vader van een van de selectiespelers bijpraten over trainers en subsidies. Krijg een paar goede tips. Op veld 2 blijven de hoekvlaggen weer ’s staan na afloop. Worden weer opgehaald door vrijwilligers, dat zijn dan toch ook clubhelden? Drukte in de keuken, drukte in de kantine. Overlegje met webredacteuren. Kort bijpraten met wat mensen over een nieuwe actie die we starten om Cobu Boys 1 te steunen komend jaar. En dan is dit alleen wat ik meemaak op zo’n dag. Kunt u nagaan wat er op de club gebeurt als je alle belevenissen van alle vrijwilligers bekijkt… Heerlijk toch, zo’n vereniging?

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)