Van de voorzitter: 21 december t/m 3 januari

Met het overlijden van “Ome Piet” van Oven eindigde het jaar 2014 op een erg vervelende manier. Eerder deze week heeft u een In Memoriam kunnen lezen over de man die jarenlang, in weer en wind, op zaterdagmiddag de schoonmaak voor zijn rekening nam. Wij wensen zijn kinderen, kleinkinderen en andere familie veel sterkte bij dit verlies.

Dan begint 2015. Iedereen wenst elkaar een goede gezondheid en vervolgens breekt Mike Lindhout bij de allereerste training van het nieuwe jaar zijn hand. Pechvogel! Sterkte, Mike!

Na twee weken betrekkelijke rust was er gelukkig een goede opkomst bij de Nieuwjaarsinstuif. Voor iedereen die ik nog niet persoonlijk gesproken heb: ik wens u een goed en gezond 2015, voor u en iedereen die u lief is.

In de nieuwjaarspeech natuurlijk veel aandacht voor het Amersfoorts Voetbalkampioenschap, dat dit jaar bij Cobu Boys georganiseerd wordt. Een mooi toernooi, een geweldige blikvanger, maar ook een grote klus. Daar hebben we iedereen bij nodig en wij zullen niet schromen om uw hulp te vragen.

Traditioneel onderdeel van de Nieuwjaarsinstuif is ook de Cobu Boys Voetbalquiz, dit jaar georganiseerd door Cobu Boys 4. De vragen waren bedacht door Thijs de Heus, Coen Heijnders, Erik van den Tweel en Patrick de Graaf, en dat waren geen makkelijke vragen! Quizmaster Bert de Ruiter praatte moeiteloos de vragen aan elkaar, al had hij zo nu en dan wat moeite met de uitspraak van de soms zeer exotische namen van spelers of clubs. Dank aan Thijs, Coen, Erik, Patrick en Seth!

De jury was in handen van Erik van den Tweel en Seth van Leersum en hun strenge hand van nakijken was hard nodig om uit alle deelnemers de winnaar te destilleren: Jeremy Vonk won, met 40 punten! Gefeliciteerd! Naast eeuwige roem en een bal met alle handtekeningen van de Cobu Boys 1 spelers, won Jeremy ook een mooie cadeaubon, beschikbaar gesteld door een sponsor.

De komende week starten de trainingen weer, zodat iedereen weer kan afkicken van de oliebollen, appelflappen en kerstchocolaatjes.

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)