Van de voorzitter: 14 t/m 20 december

Een drukke week, zo kort voor de Kerstvakantie. Maandag begint met een leuk bericht in AD Amersfoortse Courant. Ons erelid Rini van de Bor werkt 50 jaar bij Interlace, bekend van de Heuga tegels. Een halve eeuw bij dezelfde werkgever! Later in de week nog een mooi artikel in dezelfde krant. Wat niet in de krant stond: zijn collega’s stonden hem maandag op te wachten in Cobu Boys tenue! En ja, de tapijttegels in onze Cobu Boys kantine zijn natuurlijk van Heuga, geregeld door Rini.

Maandagavond overleg tussen bestuur en commissie van de Club van 100 over een aantal zaken die ons wat ongerust maken. Acties worden afgesproken en begin januari vervolgoverleg. Daarna nog even een mooie actie door gezamenlijk de kerstwensen voor de vrijwilligers in enveloppen te doen.

Dinsdagavond overleg met hoofdtrainer, leider van Cobu Boys 1 en de technische commissie. Onderwerp: het technisch kader voor volgend seizoen en wat we daar kunnen doen om onze selectie te versterken. Er zijn al diverse contacten gelegd en goede ideeën passeren de revue. Erg goed om te horen dat zowel Bert van den Brom als hoofdtrainer en Bert de Ruiter als leider aanblijven en ook volgend seizoen bij Cobu Boys horen! Op donderdagavond kan ik de selectie na afloop van de allerlaatste training dit mooie nieuws vertellen. Prima nieuws om de winterstop mee in te gaan.

Ondertussen heeft Arie van Bemmel overleg gehad met directrice van een basisschool uit Zielhorst, over verdere samenwerking. Arie praat mij even bij, allebei zien we toegevoegde waarde in de contacten.

Woensdag in de vooravond overleg met Fulmen Fidelitas, de handbalvereniging op Sportpark Zielhorst. In dit gesprek gaat het over het AVK 2015 en de impact daarvan. Wij hechten aan goede verstandhouding met onze buren, dus kan ik Fulmen Fidelitas goede toelichting geven. Samenwerking wordt toegezegd en dat zullen we nodig hebben. Goed nieuws.

Woensdagavond de laatste training met de Krasse Knarren, ook vanavond zijn er nog zo’n 20 aanwezig. Na afloop natuurlijk een hapje en een drankje om de winterstop in te luiden. Ondertussen zien we de spectaculaire topper tussen PSV en Feyenoord. Gezellige afsluiting. Presentjes voor vrijwilliger worden uitgedeeld.

Donderdagavond brengen Paul van Arnhem en ik bezoek aan HVC, ook dit keer is AVK 2015 het onderwerp. Ook nu toelichten wat de impact is en waar we samenwerking nodig hebben. Dat ligt op wat andere punten dan bij Fulmen Fidelitas, gelukkig zegt ook HVC alle medewerking toe.

Daarna nog even naar Cobu Boys, waar de selectie na de laatste training nog geniet van een klein koud buffet, uitstekend geregeld door keeperstrainer Jelle Vermeulen. Ik kan zelf niet lang blijven, gezien de drukke zakelijke agenda van de vrijdag.

Door alle drukte de zaterdag nodig voor andere zaken en wegwerken van Cobu Boys mail en andere acties. Via Facebook lees ik dat het 45+ toernooi een succes was. Georganiseerd door Jos van de Heuvel, waarvoor dank!

In de komende Kerstvakantie even wat rustiger aan. Zowel spelers, trainers, vrijwilligers en bestuursleden zijn aan de winterstop toe. Begin januari mogen we aan de gemeente onze investeringsaanvraag toelichten. Ik verwacht dat u daar de komende maanden nog veel over gaat horen.

Zaterdag 27 december zie ik u nog graag op het Oliebollentoernooi en op zaterdag 3 januari bent u ’s middags welkom op de Nieuwjaarsinstuif. De Cobu Boys voetbalquiz wordt dit jaar door Cobu Boys 4 georganiseerd!

Ik wens u allen gezellige Kerstdagen en een veilige Jaarwisseling!

Tot in 2015!

Leave a Comment

(required)

(required)