Van de voorzitter: 16 t/m 22 november

Algemene Ledenvergadering op maandag. Door technische tegenslag geen visuele ondersteuning met een presentatie. Dus extra aandacht voor duidelijke mondelinge toelichting. Agenda wordt vlot doorlopen. Jaarstukken worden goedgekeurd. Bestuursleden Herman van de Vlasakker (herverkiezing als penningmeester) en Lenny van Valkenhoef (benoemd als secretaris) worden officieel benoemd.

De vergadering benoemt Harrie Strijbosch tot Erelid van de vereniging. Terechte benoeming: 15 jaar voorzitter van Club van 100, 17 jaar gastheer voor scheidsrechter en tegenstander van Cobu Boys 1. Meer dan 8 jaar inkoop en verkoop van clubkleding en talloze activiteiten voor de sponsorcommissie waarmee hij vele sponsoren voor onze club wist te winnen.

Woensdagavond eerst voortgangsoverleg met commissie AVK 2015, waarmee de eerste acties zijn gepland. Daarna Voorzittersoverleg bij buurman HVC. In deze vergadering extra aandacht voor schoolvoetbal en huurcontract. Nieuwe bestuursmodel voor KNVB wordt toegelicht door KNVB. De vereenvoudiging is duidelijk zichtbaar, maar we hebben nog de nodige scepsis of het nieuwe model goed gaat werken. Afwachten maar.

Donderdagavond laatste overleg over Presentatiegids. Drukproef ziet er goed uit. Nog wat punten en komma’s en dan naar de drukker. Naar verwachting komende zaterdag beschikbaar voor al onze leden!

Zaterdag. Dat een 0-0 wedstrijd toch heel leuk en spannend kan zijn, bewijst de wedstrijd van Cobu Boys D2 tegen Hoogland D4. Sportieve wedstrijd, als scheids hoef ik nauwelijks op te treden. De laatste man van Hoogland houdt veel tegen, maar de verdediging van Cobu Boys ook! Leuk om te zien dat keeperstrainer Arnoud even komt kijken hoe goed zijn pupil Mathijs keept. Een mooie wedstrijd!

De warming-up van Meisjes B1 laat te wensen over. Met dat oordeel van de technische staf was ik het eens. Begin van de wedstrijd is ook niet best, maar toch winnen de meiden overtuigend met 7-0. Prima! Langs het veld even gelegenheid om bij te praten met Krasse Knar Kees van Iersel, trouw supporter van MB1. De gezondheid van Kees laat wat te wensen over, maar de manier waarop hij dit vertelt lijkt wel een conference.

Op naar Doorn, waar Cobu Boys 1 tegen DEV speelt. Mooi complex in bosrijke omgeving, maar zowel de  verkeersveiligheid als de sociale veiligheid laat naar mijn idee te wensen over. Ondertussen toont Cobu Boys opnieuw veerkracht en inzet. Als de kansen nu ook benut gaan worden, dan liggen de punten in ’t verschiet. Als ik het eerste kwartier even niet meetel, dan speelt Cobu Boys keurig netjes 2-2! Zeker in de 2e helft zien de toeschouwers een Cobu Boys dat op jacht is naar doelpunten. Mooi!

’s Avonds zie ik dat er nog behoorlijk veel B-junioren hun spelregelbewijs moeten halen. De tijd begint te dringen, of zouden ze het allemaal last-minute in de Kerstvakantie gaan doen? Hmmm…

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)