Van de voorzitter: 2 t/m 8 november

Afgelopen week een korte vakantie, dus zelf even niet met Cobu Boys bezig. Anderen wel, er gebeurt genoeg. Het AVK 2015, dat bij Cobu Boys wordt gespeeld, begint op zaterdag 8 augustus en de finale is op vrijdag 14 augustus. Zet maar vast in de agenda!

Cobu Boys is de eerste van de Amersfoortse verenigingen waar extra maatregelen op gebied van beveiliging worden genomen. De gemeente heeft hiervoor geld beschikbaar gesteld. Onze eigen Paul van Arnhem is degene die inhoudelijke coördinatie voert. De maatregelen bij Cobu Boys zijn inmiddels in gebruik en zullen komende week officieel in gebruik genomen worden in bijzijn van wethouder Buijtelaar.

De zaterdag brengt weer mooie en spannende wedstrijden. Cobu Boys 5 speelt een topper bij De Posthoorn en sleept een 2-2 uit het vuur. De Posthoorn mist in de laatste minuut een penalty! Ondertussen verliest Cobu Boys 4 thuis van VVZA 2, de bezoekers pakken hierdoor de eerste punten van het seizoen. Spelers en coach van Cobu Boys 4 zoeken naar de oorzaak van slechte prestaties in de laatste weken. Mogelijk ligt dat aan de matige trainingsopkomst?

Cobu Boys 3 stuurt de bezoekers uit Utrecht met een 4-1 nederlaag naar huis. Prima prestatie. De B1 wint zeer overtuigend met 11-1 van Hoogland B3, dat was vorig seizoen toch een vervelende kwelgeest in de competitie. Aan het einde van de middag komt Cobu Boys 6 nog knap terug van een 6-1 achterstand bij CJVV, maar helaas komen ze niet verder dan 6-4.

Bij Cobu Boys is ondertussen Scherpenzeel op bezoek. In de bestuurskamer veel bij te praten met voorzitter van Scherpenzeel, vooral over het stukgelopen fusieproces van Scherpenzeel en Valleivogels. Op zich jammer, want zo te horen waren beide voorzitters nadrukkelijk met de toekomst van hun dorp, hun sport en hun club bezig. Van onze kant geven we uitleg over hoe onze presentatiegids tot stand gekomen is, want daar keken onze bezoekers toch wel jaloers naar.

Op het veld is Cobu Boys kansloos tegen Scherpenzeel, ondanks de wedstrijdbal door Arie van Bemmel geschonken. Voor de tweede keer in korte tijd levert de blindenpool geen winnaar op…

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)