Van de voorzitter: 27 april t/m 3 mei

Maandagavond, bestuursvergadering. Staat vooral in teken van Algemene Ledenvergadering op 12 mei. Aantal belangrijke onderwerpen, zoals toekomstvisie Sportpark Zielhorst, wijziging Huishoudelijk Reglement en natuurlijk begroting. Meeste zaken kunnen we vlotjes afhandelen, begroting blijft 5-sterren puzzel.

Woensdagavond overleg over invoering Verklaring Omtrent Gedrag, dat we met ingang van nieuwe seizoen invoeren. Gaat gelden voor jeugdtrainers en leiders, conform richtlijnen van NOC*NSF. Daarna overleg met Tim Vastenburg, over zijn stage. Heeft u al zijn enquête ingevuld? Graag doen, hij en wij hebben uw inbreng nodig. Kost slechts 5 minuten! Laatste gesprek van de avond is samen met Arie met de trekkers van Cobu Boys 3, Mike de Bakker en Stefan Voskuilen, over komend seizoen.

Donderdagavond, in ’t OnderInn even PC controleren die zaterdagochtend voor Sportlink wordt gebruikt. Werkt goed. Ondertussen zie ik weer ’s hoe ’t OnderInn enorm opgeknapt is afgelopen maanden. Met veel dank aan de Klussenclub en mede mogelijk gemaakt door de Club van 100. We zijn er snel aan gewend, maar wat een enorme verbetering ten opzichte van een half jaar geleden!

Zaterdag, fris en zonnig, perfect voetbalweer. Ik mag zelf de C3 fluiten. Spannende wedstrijd, Cobu Boys komt met 1-0 voor en dat blijft lang zo. Vlak voor tijd valt de 2-0 en wedstrijd is beslist. Gefeliciteerd, jongens! Op de ochtend wordt Bert de Ruiter verrast door zijn eigen fanclub, vraag maar na. Inzet bij Cobu Boys 4 is hoog, resulterend in winst tegen Jonathan. Een speler speelt de eerste helft, komt in strak blauwe bedrijfskleding de kleedkamer uit en vliegt gelijk door naar zijn werk! Daarna naar Almere tegen Cobu Boys. Het eerste houdt lang stand, de winst is voor Almere. Geen verrassing. Volgende week de laatste en beslissende thuiswedstrijd tegen FC Weesp. Bij gelijkspel of winst blijven we definitief 3e klasse, bij verlies moeten we dat via nacompetitie zeker stellen. Cobu Boys 1 heeft uw steun volgende week dus keihard nodig!

Compliment van de week gaat naar Remco van de Rijt, keeper Cobu Boys 4, voor bijzonder sportieve actie: “Hé Scheids, stop even! Wij staan met 12 man in het veld. Ik wil wel winnen, maar dan wel eerlijk!” Klasse, Remco!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)