Van de voorzitter: 2 t/m 8 februari

Maandagavond bestuursvergadering. Een van de onderwerpen is VOG, Verklaring Omtrent Gedrag. Dat kreeg afgelopen weken aandacht in de pers. We besluiten om VOG ook  in te voeren bij Cobu Boys, net als bij andere verenigingen het geval is. Komende tijd praktische uitvoering bedenken en inregelen. Wordt vervolgd. Ander onderwerp: dit najaar “woont” Cobu Boys 25 jaar op Sportpark Zielhorst. Reden voor een feestje. Even brainstormen over ideeën. Hebt u zelf ideeën of wilt u meewerken? Laat het mij weten!

Afgelopen zaterdag kon ’t OnderInn weer gebruikt worden. Veel werk is verricht door Jos, Jan, Kees en anderen. Prima werk. Komende tijd zullen we gebruiksregels opstellen. Bijvoorbeeld: buitenom lopen naar de wedstrijdbesprekingen. Dus niet meer via het wedstrijdsecretariaat, zodat we daar ongestoord onze tegenstanders en scheidsrechters kunnen ontvangen.

Dinsdagavond overleg met barcommissie. Handhaving nieuwe leeftijdsgrens voor verstrekken alcohol gaat goed. Binnenkort kunt u pinnen bij Cobu Boys, wij bespreken hoe we dat gaan invoeren. Een duidelijke afspraak: u kunt bij ons uw rekening via pin betalen, maar u kunt geen extra bedrag pinnen! Wij zijn geen bank. Goed overleg.

Woensdag, mooi stuk in Stad Amersfoort over ALLsportsradio, de nieuwe radiozender van Jaco Bal. Prima initiatief. U kunt Jaco overigens ook bij Cobu Boys tegenkomen, zijn zoon speelt bij Cobu Boys.

Donderdagavond naar een avond van de Amersfoortse Sportfederatie over de ondernemende sportvereniging. Veel politieke partijen zijn aanwezig met oog op verkiezingen. Geeft gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen over hoe sportpark Zielhorst in die visie past. Werd een latertje.

Zaterdag, het regent en niet zo’n beetje ook. Spelers, leiders en scheidsrechters druipen van de regen. Niet fijn, maar de tegenstander heeft er net zo veel last van. Ik heb geluk: het is droog als ik de B1 mag fluiten. De B1 levert prima prestatie door met 3-0 te winnen van Baarn B1, tot dan koploper. Ondanks afgelastingen en een beperkt inhaalprogramma is het gezellig druk in de kantine, waar we zien hoe Sven Kramer goud wint op de Olympische Spelen.

Compliment van de week gaat naar de jeugdscheidsrechters Marleen, Burak en Thijs, die druipend van de regen toch hun wedstrijdje fluiten!

Tot de volgende week!

Leave a Comment

(required)

(required)