Jubileumfeest verplaatst van zaterdag naar zondag

Het jubileumfeest ter gelegenheid van ons 70-jarig bestaan wordt verplaatst naar ZONDAG 28 AUGUSTUS. In tegenstelling tot de verwachting heeft de KNVB op zaterdag 27 augustus een volledig bekerprogramma ingepland, waardoor veel van onze teams die dag moeten spelen. De jubileumcommissie was in de veronderstelling dat slechts drie teams een wedstrijd zouden moeten afwerken, maar dat blijken er nu veel meer te zijn. Vandaar dat besloten is om de festiviteiten een dag op te schuiven. ,,Een andere zaterdag is niet mogelijk in verband met de kledinguitgifte en op 3 september gaat de competitie weer van start´´, aldus de jubileumcommissie.

Het programma ziet er in grote lijnen hetzelfde uit, maar er zijn wel een paar kleine wijzigingen:

De start is rond 10.00 uur met koffie/thee (limonade) en cupcakes, gevolgd door een spelletjesprogramma.

Rond 12.00 uur staat er een poffertjeskraam klaar; aansluitend begint het 7×7-toernooi

De barbecue begint om 17.00 uur. DJ José zal dan ook al aanwezig zijn en de feestavond vervroegen, zodat iedereen maandag weer fris naar het werk of naar school kan.

,,Het spijt ons heel erg dat de feestdag niet op zaterdag 27 augustus gehouden kan worden, maar we hopen dat jullie zondag 28 augustus toch ook van de partij willen zijn om met zijn allen een gezellige dag te hebben en het jubileum van Cobu Boys te vieren´´, laat de feestcommissie weten.

Er is nog één belangrijke wijziging: er zal op de jubileumdag geen foto worden gemaakt van alle leden en teams in het nieuwe tenue. Dit zal een week eerder plaatsvinden. Hierover volgt zo snel mogelijk meer informatie.

Opgeven voor de festiviteiten is mogelijk door een mailtje te sturen naar Suzanne Flipse: suzanne.flipse@gmail.com

Alle leden worden binnenkort per mail geïnformeerd over de festiviteiten.

Leave a Comment

(required)

(required)