CB1 rekent in slechte wedstrijd af met Eemboys

CB1 deed zaterdag wat het moest doen: winnen van laagvlieger Eemboys. De wedstrijd was niet al te best, maar toch konden de mannen van Bert van den Brom na 90 minuten drie punten bijschrijven dankzij een 0-3 overwinning. Zoals gebruikelijk was Bert de Ruiter onze verslaggever ter plaatse.

Vandaag spelen we tegen Eemboys. Wij zijn de koploper in de 4e klasse F, zij bivakkeren in de onderste regionen. Je zou verwachten dat wij vandaag gaan winnen.

De start is hoopvol. In de 2e minuut is het al raak als Leroy Baum passt op Damion Dekkers, die de bal verlengt op Dennis van Westerlaak. Dennis schiet de 0-1 binnen. Lekkere start hoor!

We gaan actief op zoek naar de 0-2, maar Leroy Baum (kopbal), Angelo Kramers, Robin van den Brom (vrije trap) en Wessel Schmidt (vrije trap) treffen geen doel. In de 22e minuut is het wel raak als een corner van Robin door Wesley Lans wordt binnengekopt: 0-2.

Een minuut later is er de eerste doelpoging van onze tegenstander. De bal wordt over het doel van Victor Bongers geschoten.

We zitten in de 27e minuut als Robin voorzet op Damion, die de bal in 1x op zijn pantoffel neemt…helaas gaat zijn schot naast.

Een minuutje later verovert Wessel op inzet de bal in het strafschopgebied van Eemnes. Hij geeft voor op Robin, die over kopt.

Dat ‘over koppen’ zien wij na een half uur wederom gebeuren als na een corner van Robin de bal op het hoofd belandt van Leroy.

Het wordt tijd voor een schot! Dit gaat Lambert Bax in de 36e minuut voor zijn rekening nemen, hij knalt vanaf 20 meter over.

En zo gaan wij richting de rust met een 0-2 voorsprong.

En nu zijn onze lezertjes natuurlijk benieuwd wat er in de rust besproken werd? Ik ga niet op de details in, maar feit is wel dat onze trainer niet tevreden was over het getoonde spel van deze eerste helft. Dat moet dus beter!

De 2e helft is 10 minuten oud als wij door een handig hakballetje van Damion Dekkers Robin vrijgespeeld wordt. Robin haalt uit, maar zijn schot gaat over.

Hierna wordt de wedstrijd er niet beter op. Sterker nog, het is niet om aan te zien.

Hoogtepunten tot aan minuut 68 zijn de wissels die trainer Bert van den Brom toepast.

Dennis van Westerlaak wordt gewisseld voor Jelle Bakker, Jasper Meeder vervangt Mike de Graaf en Angelo Kramers wordt vervangen door Nahib Hamidi.

En dan is daar dus die 68e minuut…….Damion passeert een mannetje of 4 maar raakt het netje net niet, mooie actie die meer verdiend had.

Daarna weinig te zien of te melden. We spelen ruim onder ons kunnen, zeg maar slecht.

Eemboys kopt in de 83e minuut op de paal en wij? Wij krijgen 1 minuut voor tijd nog een penalty…..hands van onze tegenstander. Het is Wessel Schmidt die de pingel neemt….0-3!

Zo winnen wij deze (niet beste) wedstrijd en blijven wij koploper.

Ook in een mindere wedstrijd is er de verkiezing van de man of the match.Jelle viel goed in…Dennis speelde een behoorlijk goede 1e helft en Wesley deed hetzelfde…Lambert deed het ook niet slecht en Victor wist de 0 te houden….tja en voor ik het vergeet…Aart Van Putten vlagde een puike pot!

Onze fans kozen deze week voor de altijd onverzettelijke Yannick Tielen, hij is ’the man’, helemaal verdiend!

Volgende week wacht ons de numero 2 OSO…..tot dan!