Club van 100 kiest cadeau!

Op donderdag 23 februari houdt de Club van 100 haar volgende ledenvergadering. Een belangrijke avond, want dan kiezen we een of meerdere bestemmingsdoelen. Met andere woorden: we kiezen het cadeau dat we namens de Club van 100 aan onze vereniging gaan geven!

De leden van de Club van 100 hebben zelf veel invloed op die keuze:

  1. Ze mogen zelf suggesties indienen voor een cadeau!
  2. Ze mogen zelf hun stem uitbrengen en zo bepalen we samen welk cadeau het wordt!

In de afgelopen jaren heeft de Club van 100 al vele mooie cadeaus aan de vereniging geschonken. Bijvoorbeeld de jeugddoeltjes, die nog steeds intensief gebruikt worden. Of bijvoorbeeld het scorebord langs het hoofdveld, dat inmiddels al 17 jaar oud is.

Heeft u nog goede suggesties? Wilt u zelf meestemmen over een cadeau? Dat kan! Dan moet u uiterlijk 11 februari 2017 lid worden van de Club van 100 en voor 21 februari uw contributie betalen.

Alleen leden van de Club van 100 die hun contributie betaald hebben, mogen een suggestie indienen en mogen deelnemen aan de stemming!

Steun Cobu Boys, wordt lid van de Club van 100!

Meer info bij de commissieleden Anita en Henk Vliek, Marja Ros, Rein van der Laan, Hans Wijkhuizen, Herman van de Vlasakker of Aaldert Hofman. Via mail kan ook: clubvan100@cobuboys.nl

Attachment

Leave a Comment

(required)

(required)