MO15-1 start voorjaarscompetitie met gelijkspel

ALMERE- Het decor was enigszins bijzonder. Een grote fabriek met daarnaast fraaie natuur. Deze locatie is het terrein van Waterwijk. Daar begon Cobu Boys MO15-1 vorige week zaterdag met een kater aan de voorjaarscompetitie.

Het leek er op dat de meiden van Bert drie punten gingen meenemen uit Flevoland. Maar vlak voor tijd kwam de thuisploeg terug tot 1-1 na zwak verdedigen. Een verdiende gelijkmaker. Kimmy bracht Cobu Boys eerder in de tweede helft op voorsprong. Na een chaotische situatie in het strafschopgebied van Waterwijk was het de snelle aanvaller die net iets eerder bij de bal was dan de keeper van de thuisploeg. Het duel leidde wel tot een wissel. De goalie van Waterwijk had in de warming-up al last gekregen van haar knie en nu kreeg ze nog een extra tik. Einde wedstrijd dus voor de keeper die een uitstekende indruk maakte.

Er werd hard gevochten door de Amersfoorters, die in de eerste helft het duel al konden beslissen. In de eerste 20 minuten waren er enorme kansen voor onder meer Leila en Kimmy. Maar door deze missers kregen de meiden uit Almere weer hoop. Ook de goal van Cobu Boys kreeg ze niet klein. Een zuur einde voor de MO15-1 uit de ‘Keistad’, maar kijkend naar de hele wedstrijd was het een verdiende uitslag.