Eenvoudige zege bij Spakenburg

BUNSCHOTEN-SPAKENBURG- Een lekker zonnetje, goed voetbal en een mooie overwinning. Voor de speelsters en fans van Cobu Boys MO15-1 was het bij de ´Blauwen´goed vertoeven afgelopen zaterdag. Een lastige wedstrijd werd verwacht, maar daar was eigenlijk geen moment sprake van. Vooral in de eerste helft speelde de ploeg uit Amersfoort goed. Er was scherpte en iedereen had zijn inbreng in de mooie overwinning.

Leila verscheen al heel snel vrij voor de keeper, maar zij miste. Niet lang daarna was het wel raak. Leila liet de ´invalkeeper´ kansloos. Een uitstekend begin.  Twee minuten daarna was het weer raak. Na een korte corner schoot Eloïs knap raak: 0-2.   Spakenburg kwam er in de eerste helft af en toe gevaarlijk uit. De ploeg kreeg een paar aardige mogelijkheden, maar Daphne hield haar doel schoon. Aan de andere kant was de scherpte er dus wel.  Leila scoorde haar tweede en derde van de wedstrijd, waardoor er na iets meer dan 35 minuten 0-4 op het scorebord stond.  Een verdiende ruststand.

In de tweede helft liep het minder bij de rood-zwarten. Niet gek met zo´n grote voorsprong. Toch liepen de meiden verder uit. Leila zorgde met nog eens twee treffers voor 0-5 en 0-6. De laatste goal van de wedstrijd kwam van Spakenburg.  Na een rommelig moment in het strafschopgbied van Cobu Boys werd het nog 1-6. Maar dat mocht de pret niet drukken. Een 1-6 overwinning bij Spakenburg. Daar kun je mee thuiskomen!